Csürke Gyöngyvér - Oxford (creative teaching course)

A kurzust azért választottam, mert a képző intézmény  által kínált továbbképzési program nagyon széles körben felölelte az angol, mint idegen nyelv tanításának minden aspektusát.

Lehetőséget kínált a módszertani ismeretek gyarapítására, a legújabb nyelvtani metódusok megismerésére, a szakszókincs növelésére, a mindennapi nyelvhasználat gyakorlására, nemzetközisége révén más országbeli kollégák tapasztalatcseréjére.

Lehetőség nyílott helyi iskola meglátogatására, az ott folyó munkába való betekintésre, az egyes nemzeti tantervek megismerésére, a digitális kompetencia fejlesztésére a nyelvórák gyakorlatában, az angol nyelv egyéb tantárgyi kapcsolódásának megismerésére (CLIL), a helyi kulturális életbe való bekapcsolódásra, a híres oxfordi kollégiumok meglátogatására.

 

oxford 550x376

 

A nyelvórákat gazdagító szerepjátékok, drámatechnikai módszertani ismereteim körét is tudtam bővíteni, valamint a brit ország ismeret és kultúra tárgykörében is bővültek az ismereteim.

A tanfolyamot rendkívül hasznosnak találtam, szakmai-módszertani, nyelvismereti, valamint idegen nyelvi szociális kompetenciáim fejlesztése szempontjából egyaránt.

Mind a szaktanári munkámban, mind munka közösségvezetői munkámban nagy hasznát tudtam venni a tanfolyamon elsajátított ismereteknek.Étkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg