Vécsey Tímea - Scarborough

A délelőtti foglalkozásokon a nyelvet gyakoroltuk (szleng, aktuális-trendy szóképzéseket stb.), illetve a beszédkészség fejlesztése volt a fő cél. A gyakorlatok során sok új információval bővült a külföldi iskolákban zajló tevékenységekről az ismeretünk, mert többször kellett az országunkról, az iskoláról, az oktatásunkról beszélnünk. Mivel svéd, lengyel, spanyol, német, cseh és szlovák résztvevőkkel voltam egy csoportban, így ezen országok oktatási helyzetével kerültem közelebbi viszonyba.

Délutánonként módszertani képzésben részesültünk, sok kreatív, szórakoztató, újszerű feladattal, módszertani technikákkal gazdagodott tudásunk.

 

scarborough workshop 550x456

 

A hazatérésem után több kollégával is megosztottam az új ötleteket, volt olyan, aki visszajelezte, hogy mennyire élvezték a gyerekek az új feladatot!

A saját munkámba is igyekszem bevonni az újító gondolatokat! Sok esetben (főként a 2-s nyelvi csoportoknál tapasztalom), hogy sokkal aktívabban vesznek részt a feladatokban, kevésbé zavarba ejtőnek élik meg a hibákat, amiket vétenek, köszönhetően ezeknek az új feladatoknak!

Saját magamon is azt tapasztalom, hogy számomra is változatosabbak lettek az óráim.Étkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg