Bohus Mariann - Southampton (drama course)

Angol - informatikus könyvtáros szakos pedagógus vagyok, 8 éve tanítok, 3 éve csak angolt. 2016. július 3-16. között vettem részt az angliai Southamptonban egy két hetes, általános és középiskolai tanároknak szóló drámakurzuson.

A kurzust nem én választottam, csak beugróként vettem rajta részt, viszont szerencsére mindkét szakomhoz tudom alkalmazni a megszerzett ismereteket és osztályfőnökként is profitálni tudok belőle.

 

southampton 550x413

 

Miért tetszett? 

Mert angol célnyelvi országban tanulhattunk, angol családnál voltunk elszállásolva, ahol például megkóstolhattunk néhány angol ételt, amit eddig csak könyvben láthattunk.
Európa számos országából voltak ezen a kurzuson tanárok, akikkel jó barátságot kötöttünk, sokszor beszélgettünk arról, hogy kinél milyen az iskolai élet. Szinte az összes foglalkozás interaktív formában zajlott, mi voltunk a szereplők, tényleg a saját bőrünkön tapasztalhattuk meg a drámaoktatás során használt technikákat. Emellett kifejezetten az angol tanítás során használható játékokat is tanultunk, amik közül párat azóta is használok a mindennapos tanítás során.Étkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg