Németh Ágnes - Canterbury

A Dr. Mező Ferenc Általános Iskola alsó tagozatos tanítójaként 2016. augusztus 1-12-ig Canterburyben először vettem részt tanártovábbképzésen a Pilgrims Teacher Training „Special Needs and Inclusive Learning” tanfolyamán az Erasmus+ mobilitási program keretében.

A kéthetes módszertani továbbképzésen angol nyelvtudásom fejlesztésén túl célom volt, hogy bepillantást nyerjek az angolszász oktatási rendszerbe, megismerjem az ott eredményesen alkalmazott inkluzív nevelés és oktatás elméleti hátterét és fejlesztő pedagógus szemléletemet tágítsam.

 

canterbury 550x442px

 

Kurzusvezetőnk (Phil Dexter) és elismert, neves vendégelőadók révén sokrétű módszertani segítséget kaptunk, hogy a tanulási nehézségeket és a sajátos nevelési igényeket (dyslexia, dyscalculia, dyspraxia, ADHD, Asperger szindróma…) felismerve eredményesen és hatékonyan tudjuk segíteni diákjainkat a mindennapi tanulás-tanítás során. Hazai gyakorlati tapasztalatainkat megoszthattuk külföldi kollégáinkkal. Ezen kívül, az iskola szervezésében, sokfél és változatos fakultatív wokrshop-on és kulturális programon vettünk részt a délután és az esték folyamán. Tartalmas, szemléletformáló, interaktív, módszertanilag megújuló, izgalmas és felejthetetlen két hetet tölthettem Anglia történelmi városkájában, amit szívből ajánlok mindenkinek!Étkezéssel
kapcsolatos ügyintézés személyesen a titkárságon és telefonon is

KIZÁRÓLAG

Kedden:  08:00-tól 10:00 óráig

Szerdán: 15:00-tól 16:30-ig lehetséges!


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a titkar@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9279-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg