Erasmus+ pályázat 2019 - „MezőErasmus”  logo

 

A Dr. Mező Ferenc Iskola már negyedik alkalommal nyerte meg idén az Erasmus+ KA1 pályázatot, több mint 31 ezer euró összeggel.  Ennek eredményeként az iskolából 12 részvevő utazhatott el a nyáron különböző továbbképzési helyszínekre.

erasmus2019Idén először az iskola pszichológusa Orosz Adrienn is a pályázók között volt, így jutott el Barcelonába, ahol a pozitív iskolai légkör fejlesztésével kapcsolatosan vett részt képzésen, ami jól illeszkedik intézményünk Békés Iskola programjába is.

A pályázat fő témája  az inkluzív oktatás, a tolerancia és elfogadás fejlesztése az oktatás minden résztvevője körében.

A képzésben részvevők különböző módszereket, praktikus ötleteket ismerhettek meg ezzel a területtel kapcsolatosan és betekintést nyerhettek a modern európai oktatás különböző irányzataiba. Ezen kívül alkalmuk nyílt a tanfolyamokon az interkulturális kapcsolatok fejlesztésére, illetve az adott képző ország kulturális – történelmi hagyományainak megismerésére is.

A disszeminációs tevékenység során a tanult ismereteket az iskola pedagógusai széles körben kívánják terjeszteni, melynek első állomása az október 10-én megrendezendő „Erasmus Daysszakmai műhely, melyen külső vendégek jelenlétére is számítunk.

A tanfolyamokkal kapcsolatosan a MezőErasmus Facebook oldalon is sok hasznos információt találhatnak a képzés iránt érdeklődők.

A tanév során további  szakmai bemutatók, kerekasztal beszélgetések, workshopok várják a kollégákat.

Csürke Gyöngyvér

projekt koordinátor


Étkezéssel kapcsolatos ügyintézés :

Elektronikus úton e-mailben (etkezes@mezosuli.hu),

Személyes ügyintézésre csak indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani.


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a etkezes@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9432-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 


Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

kptk logo 250x104px

1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi igazgató: dr. Házlinger György
Telefon: 795-8227
E-mail: kozeppest@kk.gov.hu
Web: www.kk.gov.hu/kozeppest


Közép-Pesti Képeslap

kepeslap


ZF logo


ZF logoKárolierasmuskerjsegits

Digitális
Gyermekvédelmi
Stratégia
(online gyermekvédelem)


Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Önkormányzat Képviselő Testülete 3/2017. (I.26.) határozatával döntött arról, hogy 2017.02.28-ával a Zuglói Intézménygazdálkodási Központot (ZIK) megszűnteti. Az étkezéssel kapcsolatos feladatokat továbbiakban Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatala látja el.

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg