Mező Tandem Egyesület


Az Egyesület célja:
Szellemi műhely, eszközrendszer létrehozása, amely lehetővé teszi a korszerű és legszélesebb értelemben vett pedagógus és szülő kapcsolat létrehozását és ápolását, továbbá a nevelés, sport, oktatás, kulturális tevékenység gyermek- és ifjúságvédelem kérdéseinek bemutatását, kutatását, oktatását és tárgyalását elősegítését támogatását ebben különböző helyzetű emberek- különös tekintettel a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségére- tevékenységének integrálását E cél érdekében felvállalja, hogy előadásokat, képzést és továbbképzést, valamint vitafórumokat és konferenciákat szervez lehetőségeket fölkutat a megfogalmazott célok megvalósítása érdekében ezen tevékenységeket eszközeivel támogatja és segíti.
E célokat közhasznú tevékenységként, nyereség- és vagyonszerzési cél nélkül szolgáló tevékenység folytatását közhasznú egyesület formájában végzi.

Adó 1% felajánlása az Egyesület számára

Alapszabály

 

 

 


Étkezéssel kapcsolatos ügyintézés :

Elektronikus úton e-mailben (etkezes@mezosuli.hu),

Személyes ügyintézésre csak indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani.


Étkezés lemondására minden nap 09:00 óráig a etkezes@mezosuli.hu e-mail címen van lehetőség (a később érkező bejelentést csak a beérkezést követő második napra tudjuk befogadni).

Közétkeztetéssel kapcsolatos kérdéseire a 06 1 872 9432-es telefonszámon, illetve az etkezes@zuglo.hu e-mail címen kaphat tájékoztatást. 

hatartalanul logo okoiskola   Erasmus.jpg